Het magazine Groener Wonen verschijnt op 25 april voor het eerst in Nederland in de winkel. Het magazine wordt uitgegeven door Vipmedia Publishing & Services, bekend van onder meer de magazines Tuinseizoen, LandIdee en De Tuin op Tafel. Op deze pagina vind je meer informatie over het magazine en kun je de persmap downloaden.

NIEUW! MAGAZINE GROENER WONEN
Tijdschrift voor mensen met een groen hart

Van het gas af? Overschakelen op een warmtepomp? Waar begin ik en wat gaat me dat allemaal kosten? Van de bedragen die je om de oren vliegen, kun je wakker liggen. Geen paniek. In Groener Wonen laten we zien hoe andere huiseigenaren dit aanpakken. We wandelen door een jaren 80-woning met een energie-expert en de meest duurzame tuinman van Nederland, Lodewijk Hoekstra, geeft een uniek kijkje in zijn nul-op-de-meter-woning.

In Groener Wonen gaat het om comfortabel wonen en toch geld besparen op de energierekening. Maar ook schenken we aandacht aan het effect van kamerplanten op je gezondheid, groen vakantie vieren in eigen land, elektrisch rijden en fair fashion. Ons dossier zonne-energie vertelt je alles wat je moet weten, voordat je panelen aanschaft, en uiteraard lees je alle nieuwtjes en trends op het gebied van energie en duurzaamheid in en rondom je woning.

Met het magazine Groener Wonen speelt Uitgeverij Vipmedia in op de behoefte van de consument aan informatie, tips en inspiratie voor een betere leefomgeving, klimaat en uiteindelijk een mooiere toekomst voor komende generaties. Het magazine ligt vanaf 25 april in de winkel!

Download hier de persmap (ZIP-file) met daarin:

  • Cover pdf/jpeg
  • Logo
  • Spreads uit het magazine
  • Afbeeldingen uit het magazine

Neem voor meer informatie en beeld contact op met Jacqueline Leenders (Hoofdredacteur Groener Wonen) jacqueline.leenders[@]vipmedia.nl.