Maak deze maand kans op één van de vijf EARN-E pakketten met adapter t.w.v. €47,90 per stuk als je je inschrijft voor de Groener Wonen nieuwsbrief. Met de EARN-E energiemonitor kun je direct thuis energie gaan besparen. Meedoen met deze actie kan t/m 30 november 2020. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Maak kans op een EARN-E pakket

Wil je jouw energierekening omlaag brengen maar heb je geen idee waar je kan beginnen? Met de EARN-E energiemonitor heb je realtime inzicht in je energie- en gasverbruik. Door slim gebruik te maken van dit inzicht kun je gemiddeld zo’n €70,- per jaar besparen.

Iedereen kan gebruik maken van de EARN-E energiemonitor. Het maakt niet uit wie je energieleverancier is. De EARN-E energiemonitor is geschikt voor alle typen slimme meters, het desktopportaal is online bereikbaar en EARN-E app is beschikbaar voor iOS en Android, zowel op telefoon als tablet.

Earn-E energiemonitor

Over de EARN-E energiemonitor

Heb je wasmachine, vaatwasser of vloerverwarming aan staan? Dan kun je in d e EARN-E app direct zien wat voor invloed dat heeft op je energieverbruik. Heb je zonnepanelen? Dan kun je in de app ook zien wat je teruglevert aan het net en wat je opbrengst is.

Stel in de app je doelverbruik in en ontdek hoe goed je bezig bent. Zo kun je op een leuke manier met kleine ingrepen veel energie besparen.

Deze winactie is helaas voorbij. Houd de site in de gaten voor meer acties of abonneer op onze nieuwsbrief.

    Theo op 3 februari 2021, 11:21

    mooi artikel

    bert schonewille op 11 oktober 2020, 11:15

    Hier had ik nog nooit van gehoord maar vind het een super ding .
    Zou ik graag willen proberen


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*

Click to listen highlighted text!