In Groener Wonen 03 2021 maak je weer kans op geweldige prijzen. Vul hieronder je gegevens in, kies welke prijs jij wilt winnen en doe mee!

2x lamp Pickle Light van Rescued

De Pickle Light van Rescued is een plafondlamp gemaakt van een grote Kesbeke augurkenpot. Rescued recycled niet alleen, maar geeft afval een compleet nieuwe bestemming. Deze oude Kesbeke augurkenpot krijgt zo een nieuw leven als design lamp. De lampen worden gemaakt door mensen met een arbeidsbeperking in de sociale werkplaats. Stijlvol, mooi en met respect voor mens en milieu. De lamp is 30 cm hoog, het snoer 190 cm lang. Je mag kiezen uit een rood/wit of zwart/wit snoer. Prijs: € 40,50.

3x Boek Dit gebeurt er als je duurzaam gaat leven
In ‘Dit gebeurt er als je duurzaam gaat leven’ gaat groene influencer Marije van der Made in op alle vragen die je over duurzaam leven
kunt krijgen. Eet je dan helemaal geen vlees? Neem je echt de trein in plaats van het vliegtuig? Is het niet vies dat je kleding tweedehands
is? Is soja niet slecht voor het Amazonewoud? Vragen die je vaak te horen krijgt als je bezig bent met bewuster en duurzamer leven. In dit handboek vol feiten, ervaringen en veelgehoorde misvattingen over duurzaamheid deelt Marije op humoristische wijze vlammende antwoorden en handvatten om je te kunnen weren tijdens een volgende familiedag, etentje of verjaardag. Prijs: € 20,99.

2x SpeedComfort Duo set
Met de slimme radiatorventilatoren van SpeedComfort warm je je kamer in de helft van de tijd die normaal nodig is op. Meer comfort dus en ook nog flink besparen, want deze ventilatoren maken een energiebesparing tot wel 22% mogelijk. Dankzij de magneten zijn de radiatorventilatoren in een handomdraai te plaatsen. Ze zijn universeel toepasbaar in de meeste radiatoren en convectoren, maken
nauwelijks geluid en gebruiken een te verwaarlozen hoeveelheid stroom. SpeedComfort is winnaar van ‘Het Groenste Idee van Nederland’. Prijs: € 104,95.

4x shampoo en body bar set van Shampoobars.nl
Per persoon gebruiken we zo’n 165 kilo aan plastic verpakkingen per jaar; een groot deel daarvan komt uiteindelijk in de oceaan terecht. De webshop Shampoobars.nl wil de wereld een beetje mooier maken door het gebruik van plastic shampooflessen te verminderen. Eén
Shampoo Bar staat gelijk aan ongeveer 3 plastic flessen en gaat 80 wasbeurten mee. De bars bevatten ingrediënten die niet schadelijk zijn, zijn er met en zonder palmolie, voor verschillende haartypes en (micro)plasticvrij! Én: omgerekend zijn ze goedkoper dan veel reguliere shampoos. Prijs: € 23,80 (shampoo en body bar + bewaarzakje en -blikje).

Door mee te doen aan deze actie ga je akkoord met ons Privacybeleid. De winnaars ontvangen persoonlijk na afloop van de actie bericht van ons.

Click to listen highlighted text!