Het voorjaar geeft ons energie om klussen in huis aan te pakken. Wil je duurzamere keuzes maken? In het tijdschrift Groener Wonen geven we volop tips over hoe je je woning en je tuin kunt verduurzamen. Aangevuld met leuke interviews en binnenkijkers in prachtige duurzame huizen biedt Groener Wonen volop inspiratie voor een groen leven. Wist je dat uitgeverij Vipmedia naast jouw vertrouwde vertrouwde tijdschrift Groener Wonen ook diverse groene magazines uitgeeft? Heb jij een liefde voor groen? Lees dan snel verder.

Liefde voor interieur en natuur

Lekker het bos in om je hoofd leeg te maken of even ontspannen in je tuin, helpt om tot rust te komen. Geen zin om op pad te gaan? Laat je inspireren door het tijdschrift LandIdee. Neem een kijkje in bijzondere huizen, ga aan de slag met creatieve DIY-projecten of geniet van vrolijke dierenweetjes.

Liefde voor groen in de tuin

Na een periode waarin het wat rustiger is geweest in de tuin, kunnen we weer volop aan de slag. Snoeien, zaaien, de gieter vullen en alle planten van een slok water voorzien… Maar vooral ook volop genieten van bomen en struiken die al vrolijk bloeien en bollen die uit de grond schieten en de tuin allerhande mooie kleuren geven.

In het magazine TuinSeizoen delen we die liefde voor tuinieren en vind je inspiratie en informatie om optimaal van jouw tuin te kunnen genieten!

Liefde voor de moestuin

Om een moestuin te beginnen heb je helemaal geen grote tuin nodig. Het kan zelfs in kleine tuinen of op je balkon. Begin nu met zaaien en geniet straks van een rijke oogst. Hoe je die rijke oogst realiseert en wat je er vervolgens mee kunt doen, lees je in De Tuin op Tafel.