Montèl, het toonaangevende meubelmerk, zet met de introductie van de Sustainable by Montèl collectie haar eerste stappen in het verduurzamen van de meubelindustrie! Met de collectie duurzame banken draagt het merk bij aan een betere wereld. Dit doen ze onder andere door bewuste keuzes te maken in de gebruikte materialen en arbeidsomstandigheden in het productieproces. Ontdek Sustainable by Montèl en maak een stijlvol statement in jouw interieur.

Geniet met een gerust hart van ultiem zitcomfort 

De Montèl Futura is met uitstek de perfecte bank voor iedereen die wil genieten van ultiem zitcomfort en tegelijkertijd wil bijdragen aan een duurzame wereld. De Sustainable by Montèl collectie biedt drie innovatieve en eco-vriendelijke stoffen met een luxe uitstraling, verkrijgbaar in verschillende looks. Of je nu kiest voor een hoekbank met een chaise longue-gedeelte of een rechte bank voor drie personen, de mogelijkheden zijn eindeloos om een bank samen te stellen die niet alleen comfortabel, maar ook duurzaam en stijlvol is!

Op de Montèl Futura kan je met een gerust (groen) hart neerploffen, want het productieproces van deze collectie resulteert in 88% minder waterverbruik, 50% minder energieverbruik en 4% minder CO2-uitstoot! Bovendien zijn de stoffen gemaakt van gerecyclede petflessen wat een goede keus voor de gebruiker is én daarmee een verstandige keuze voor het milieu. Oersterk én extra relaxed.

Ontdek wonen met een groen hart en geniet met de Sustainable by Montèl collectie van comfort en duurzaamheid. Wil je meer weten over deze stijlvolle en duurzame collectie? In een van de 35 winkels staan adviseurs klaar die al je vragen beantwoorden, en je kunt de bank ook nog eens uitproberen. Maak een afspraak via de website. Tip! Van 24 april t/m 29 mei 2023 ontvang je 10% introductiekorting op de Montèl Futura.

Tips voor een eco-chic interieur:

Wil jij jouw interieur naar een duurzamer en hoger niveau tillen? Hier zijn een aantal tips:

  • Kies dan voor meubels gemaakt van gerecycled materiaal of biologische materialen, zoals hout, biologisch katoen of bamboe, om het gebruik van schadelijke chemicaliën te verminderen.
  • Let op keurmerken: zoals het FSC keurmerk of GOTS-certificering. De Montèl Futura heeft bijvoorbeeld een FSC gecertificeerd houten frame en een OEKO-TEX gecertificeerde vulling zonder schadelijke stoffen! Deze keurmerken geven aan dat de meubels zijn getest op schadelijke stoffen.
  • Vul je interieur aan met tweedehands meubels.
  • Verminder je elektriciteitsverbruik: kies voor energiezuinige verlichting, zoals LED-lampen en installeer timers of bewegingssensoren om het energiegebruik in jouw woonkamer te minimaliseren.