Maak kans op de ZO huiscollectie t.w.v. €59 en een ZO startpakket handen schoon inclusief houder t.w.v. € 37 als je je inschrijft voor de Groener Wonen nieuwsbrief. Meedoen met deze actie kan t/m 30 november 2021. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

ZO schoon huiscollectie

ZO by Roos Oosterbroek | dRaw studio

Maak kans op een ZO compleet schoonmaakpakket

Schrijf je nu in voor de Groener Wonen nieuwsbrief en maak kans op een compleet schoonmaakpakket van ZO bestaande uit de huiscollectie en het startpakket handen schoon inclusief houder. Met de ZO huiscollectie ben je klaar om je huis een jaar lang duurzaam, makkelijk, vegan én veilig schoon te houden. Het handige 4-in-1-pakket bestaat uit 4 sprayers, 1 navulzak ZO alles schoon, 1 navulzak ZO sanitair schoon, 1 navulzak ZO keuken schoon, 1 navulzak ZO glas schoon en 4 microvezeldoeken.

Naast dit pakket ontvang je ook het startpakket ZO handen schoon inclusief houder voor de zeeppomp. ZO handen schoon is een rijke schuimzeep met de milde geur van groene thee of kokos. Je handen worden schoon én zacht. De schuimzeep is 100% natuurlijk én ook de geuren zijn 100% natuurlijk. Dus handen wassen? Foam it!

ZO handen wassen

ZO is handen wassen en schoonmaken zonder het milieu om zeep te helpen

ZO is een merk met een droom: een schone omgeving voor iedereen, zonder dat we het milieu om zeep helpen. Daarom hebben ze een schoonmaaksysteem ontwikkeld waarmee schoonmaken makkelijker, hygiënischer, voordeliger én duurzamer wordt. Ze gebruiken alleen 100% natuurlijke en vegan ingrediënten. 
Door mee te doen aan deze actie ga je akkoord met ons Privacybeleid. De winnaars ontvangen persoonlijk na afloop van de actie bericht van ons.
Click to listen highlighted text!