Maak kans op één van twee GARDENA snoeischaren t.w.v. €21,49 per stuk als je je inschrijft voor de Groener Wonen nieuwsbrief. Meedoen met deze actie kan t/m 30 juni 2022. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

 

Maak kans op een GARDENA snoeischaar

De EcoLine snoeischaar van GARDENA is nauwkeurig en krachtig. De snoeischaar heeft een snijdiameter van 18 mm en is ideaal voor het afknippen van bloemen en jonge scheuten. Hij is gemaakt van kunststof dat uit meer dan 80 procent materiaal gerecycled uit huishoudelijk afval bestaat. Daarmee is het een eco-vriendelijke optie voor groene tuiniers.

De bladen van de snijkop zijn van roestvrij staal gemaakt. Meer dan 75 procent van de stalen onderdelen van de snoeischaar bestaat uit gerecycled materiaal. Het gebruikte metaal is niet alleen duurzaam, degelijk en robuust, het zorgt ook voor een elegant en tijdloos design.

Over de EcoLine producten

Tuinspecialist GARDENA heeft een compleet nieuwe productlijn van gerecycled materiaal: EcoLine. De kunststof elementen van de nieuwe producten bevatten minimaal 65% gerecycled kunststof, sommige sproeistukken zelfs meer dan 90%. De EcoLine omvat waterproducten (een basisset, broes en zwenksproeier) en handgereedschappen (een snoeischaar, tuinschepje, onkruidsteker en voegenkrabber). GARDENA garandeert duurzaamheid, hoge kwaliteit en optimaal gebruiksgemak. Meer info vind je op www.gardena.com.

Door mee te doen aan deze actie ga je akkoord met ons Privacybeleid. De winnaars ontvangen na afloop van de actie persoonlijk bericht van ons.

Helaas, deze winactie is verlopen. Houd onze website en nieuwsbrief in de gaten voor meer acties

Click to listen highlighted text!