Maak kans op een Erlenmeyer ecosysteem calathea t.w.v. €43,95 als je je inschrijft voor de Groener Wonen nieuwsbrief. Meedoen met deze actie kan t/m 31 juli 2022. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.

Maak kans op een DIY Erlenmeyer ecosysteem

De erlenmeyer bevat vier verschillende tropische planten die oorspronkelijk uit tropisch Azië, Peru en Colombia komen. De calathea is de ster van deze samenstelling. Door het prachtige bladpatroon creëert deze een exotische sfeer die je elke dag zal opvrolijken. Door de warme kleuren ontstaat er een vrolijke mini-jungle.

Het leuke aan dit mini-ecosysteem is dat je ‘m zelf in elkaar kan zetten met de ‘5 stappen handleiding’ en bijgeleverde glas en grondstoffen. Het ecosysteem is 26 cm hoog en 22 cm breed.

Over mini-ecosystemen

Mini-ecosystemen zijn fascinerend, omdat ze een miniversie zijn van het bos en regenwoud op onze eigen planeet. Ze bevatten echte tropische planten, kleine bacteriën en insecten. De bacteriën en insecten verwerken organische stoffen en zorgen dat de bodem gezond blijft voor de planten.

Het mini-ecosysteem bewatert zichzelf door de condensatie in de fles. Plaats ‘m op een plek met daglicht zodat de bladeren hun eigen zuurstof aan kunnen maken. Voorkom plaatsing in direct zonlicht. Het mini-ecosysteem is een geweldige manier om van dichtbij te bekijken hoe het ecosysteem van onze planeet werkt. Elke dag zal je ontwikkeling in je fles zien. Een groene wereld waar je veel plezier van beleeft!

Meer weten? Kijk op www.mini-ecosysteem.nl.

Door mee te doen aan deze actie ga je akkoord met ons Privacybeleid. De winnaars ontvangen na afloop van de actie persoonlijk bericht van ons.

Helaas, deze winactie is verlopen. Houd onze website en nieuwsbrief in de gaten voor meer acties

Click to listen highlighted text!