Energie besparen én behaaglijker wonen gaat samen. Bestaande woningen van vòòr 1980 zijn vaak niet optimaal geïsoleerd. Als je flink wilt besparen op de stookkosten en een aangenaam en gezonder binnenklimaat wenst, staat spouwmuurisolatie met stip op 1. Na-isoleren geeft direct resultaat én heeft een relatief korte terugverdientijd, gemiddeld slechts vier jaar.

“Spouwmuurisolatie geeft hetzelfde rendement als een spaarrekening met 11 procent rente”, zegt Milieu Centraal. Maar er zijn meer voordelen. Zo verhoogt het de waarde van je woning en spaar je het milieu. Immers minder stoken betekent een lagere CO2-uitstoot. Isotech te Best heeft meer dan 40 jaar ervaring in het na-isoleren van woningen en werkt met een uniek isolatiesysteem dat meer rendement en comfort biedt.

Het PLATINUM ISOTECH-Systeem® voor de hoogste kwaliteit

Isotech heeft het unieke PLATINUM MINI ISOTECH-Parels®,  R triple + ontwikkeld. De parels zijn gemaakt van EPS (geëxpandeerd polystyreen). EPS bestaat voor 98% uit lucht en garandeert daarmee dé ideale spouwmuurisolatie. Door toepassing van de ISOTECH-GLUE ® techniek worden de PARELS verlijmd en zijn ze waterafstootbaar. De parels zijn iets kleiner om een hogere dichtheid te verkrijgen. De ruimte tussen de kleine, ronde isolatieparels is groot genoeg om eventueel regenwater en (waterdamp) vocht via de spouw af te voeren. Daarnaast is EPS zeer licht en door de verlijming blijven de parels een leven lang op de juiste plaats. De RD-waarde bij een spouw van 7 cm is 2,12 wat de totale RC-waarde brengt op 2,42. Geen enkel ander isolatiemateriaal komt hierbij in de buurt.

Eigenschappen van PLATINUM MINI ISOTECH-PARELS® :

  • KOMO gecertificeerd
  • Onderhoudsvrij en brandvertragend
  • Ademend en ongevoelig voor vocht, rot en schimmel
  • Milieuvriendelijk en 100% recyclebaar.
  • Woning blijft in de zomer langer koel
  • Minder geluidsoverlast

Bespaarcheck

Ontdek met de bespaarcheck spouwmuurisolatie hoeveel u kunt besparen met het aanbrengen van PLATINUM MINI ISOTECH-Parels®, HR triple + spouwmuurisolatie.

Spouwmuur én kruipruimte isoleren wordt XXXL isolatie

Als je ook de kruipruimte laat isoleren levert je dat nog meer besparing en comfort op. Vloerisolatie met IsoPremium van Isotech bespaart tot 6 m³ gas per m² vloer, per jaar. De temperatuur van de vloer wordt tot wel 4°C hoger, met vloerverwarming zelfs meer. Optrekkend vocht uit de kruipruimte behoort tot het verleden. Een droger huis is sneller warm en is minder aantrekkelijk voor huisstofmijten. Er is minder warmteverlies in de winter en koelteverlies in de zomer.

VLOERISOLATIE IsoPremium isoleert op basis van reflectie en stilstaande lucht. In de kruipruimte of kelder wordt de kou naar de bodem en de warmte van de vloer omhoog gereflecteerd. Door deze dubbele werking is IsoPremium één van de beste vloerisolatieproducten. In de hete zomer blijft de woning koeler omdat de warmte uit de kruipruimte niet door de vloer de woning in kan.

Isotech’s zorgvuldige werkwijze

Spouwmuurisolatie gaat een leven lang mee. Logisch dat je kiest voor het juiste isolatiemateriaal en isolatiebedrijf. Een langdurige garantie kunnen we afgeven doordat ons systeem continu getest wordt op kwaliteit en isolerend vermogen. Naast het KOMO-certificaat voor het isolatieproces, heeft Isotech ook een unieke certificering voor de PLATINUM MINI ISOTECH-Parels®, HR triple + verkregen. In verband met Corona zijn extra maatregelen genomen om je een veilige dienstverlening te garanderen. Je hoeft bij de voorinspectie en uitvoering zelfs niet thuis te zijn.

 

ISOTECH SPOUWMUURISOLATIE

Ambachtsweg 29
5627 BZ Eindhoven
Tel. 040 – 241 74 64
www.isotech.nl

Voor aanvraag offerte klik hier

Isotech isoleert woningen en bedrijven in heel Nederland en België.