Ansveco is een nationaal werkende adviesorganisatie op het gebied van energiebesparing en het creëren van een gezond binnenklimaat. Al ruim 35 jaar zijn ze actief in het verduurzamen en gezond en comfortabel maken van woningen.

Ansveco adviseert onder andere over isolatie, ventilatie, duurzaam (ver)bouwen, energiebesparing, duurzame energie opwekking en vocht- en luchtkwaliteitsproblemen. Ansveco werkt voornamelijk voor particulieren maar ook als onafhankelijk beoordelaar bij geschillen tussen particulier en uitvoerder/verhuurder.

Gezond wonen 

Ansveco heeft de visie dat goedkoper wonen door het toepassen van duurzame oplossingen zoals warmteterugwinning, isolatie en zonne-energie samen moet gaan met gezond wonen. Iets wat in Nederland helaas nog steeds geen gemeengoed is.

Ansveco isolatie

Isoleren & ventileren

Ansveco adviseert over alle mogelijkheden van isolatie. Van binnenmuur-, spouwmuur- tot buitenmuurisolatie en van vloer- tot dakisolatie. Dat levert doorgaans fikse energiebesparing op, waarvoor ze een indicatie afgeven. Met isolatie wordt tevens het leefklimaat in de woning aanmerkelijk verbeterd. Geen tocht, geen koude voeten en een gelijkmatige warmte.

Echter, isoleren, kierdichting en het vervangen van enkele beglazing door HR++ glas kan tot een veelheid aan gezondheids- en vochtproblemen leiden. Veroorzaakt door microbiologische vervuiling en het CO2 overschot in de woning. De inpassing van natuurlijke ventilatie systemen en verwarmingsoplossingen helpen niet altijd bij het terugbrengen van de balans in onze luchtkwaliteit.

Het is noodzakelijk om 24 uur per dag te ventileren. Mechanische ventilatie kan een oplossing zijn. Nalatig onderhoud kan dan weer leiden tot gezondheidsklachten. Het in kaart brengen van de noodzakelijke ventilatie of oorzaken van het ongezonde binnenklimaat en adviseren over oplossingen is hun specialiteit.

Ansveco infrarood

Infraroodverwarming

Infrarood verwarming is de nieuwe hit op het gebied van verwarming. Gasloos, lagere verwarmingskosten en meer comfort. Infraroodverwarming werkt anders dan centrale verwarming niet met radiatoren of vloerverwarming. In plaats van lucht op te warmen die naar boven stijgt, straalt infraroodverwarming mensen en objecten aan. Deze straling voel je direct, net zoals die van de zon. Aangestraalde meubels, wanden en vloeren worden langzaam warm en geven de warmte geleidelijk af. Zo warmt na verloop van tijd ook de lucht op.

Andere voordelen van infrarood verwarmingspanelen zijn de eenvoudige installatie, voorkomen van schimmelvorming, vocht in de lucht blijft behouden en veel minder ronddwarrelend stof. De panelen zijn onderhoudsvrij en zijn er in klassiek wit paneel en in eigen design.

Ansveco staat voor kwaliteit en hoge service. Daarom werken zij samen met Lerantie, Vitramo en Heat4All, allen 100% kwaliteitsproducten.

Infrarood eerst ervaren? Wil je eerst kijken hoe Infrarood verwarming eruit ziet en ervaren hoe Infrarood verwarming voelt? Maak dan een afspraak voor een bezoek bij Ansveco.

Goed advies betaalt zich dubbel en dwars terug

Het advies is onafhankelijk, eerlijk en inzichtelijk voor wat in jouw situatie een oplossing is. Immers Ansveco wordt betaald voor haar advies en niet vanuit marges op de verkoop van producten. Met het advies kun je bij uitvoerende partijen zelf een offerte opvragen of zij doen dat voor je.

Het advies van Ansveco betaalt zich meer dan terug. Immers, de leverancier hoeft geen kosten te maken voor het advies en er wordt slechts dat geoffreerd wat op basis van ons advies echt nodig is. Mocht je Ansveco ook willen inschakelen voor de uitvoering dan schakelt zij partners in maar blijft Ansveco eindverantwoordelijk en je aanspreekpunt. Onze schaalgrootte staat borg voor scherpe tarieven en een uitstekende kwaliteit van hun partners.

Profiteer van goed advies en bespaar! Je hebt al een intakeadvies voor € 125,- incl Btw.

Meer informatie vind je op: www.ansveco.nl

Ansveco

Vestiging Vlaardingen                                    Vestiging Mill

Waalstraat 45                                                 Koestraat 44
3131 CS Vlaardingen                                     5451 PH Mill

T: 010-4603638 / 088-1882000

E: informatie@ansveco.nl