Stichting Garantiefonds Zonne-Energie (SGZE) voor zorgeloze stroomopbrengst. Door voor een SGZE partner te kiezen ben je gegarandeerd van een aantal belangrijke zaken als je kiest voor een zonne-energie installatie. Zonnepanelen die in Nederland  verkocht worden moeten voldoen aan Europese kwaliteitsnormen.

Hoewel de kwaliteit van zonnepanelen onderling verschilt, is er geen sprake van hele slechte panelen. Een slechte of niet afgemaakte installatie door  faillissement, met alle gevolgen van dien, komt echter wel voor. Zo kan een verkeerde installatie leiden tot schade aan het dak, minder energie opbrengst en dus minder rendement en een enkele keer zelfs tot brand.

Gelukkig kun je de installatie van zonnepanelen laten verzorgen door een SGZE  partner. Daardoor is je eventuele aanbetaling gegarandeerd, ook bij faillissement van de partner. Toekomstige aanspraken op fabrieksgarantie worden uit handen genomen, ook als de installateur niet meer bestaat en heb je geen last van geschillen met een leverancier. Je ontvangt na installatie uiteraard een garantiecertificaat.

Om een dergelijke uitgebreide garantie te kunnen bieden dienen de aangesloten bedrijven (partners) aan strikte voorwaarden te voldoen. Kwaliteit, ervaring en financiële zekerheid zorgen ervoor dat u als klant zorgeloos kunt blijven genieten van uw zonne-energie systeem. De SGZE zorgt ervoor nu en in de toekomst. Sinds de oprichting in 2014 zijn meer dan 25.000 zonne-energie installaties aangemeld.

Kortom SGZE zorgt voor:

  • Uw aanbetaling is gegarandeerd
  • Behandeling van toekomstige aanspraken op fabrieksgarantie
  • Kwaliteit en deskundigheid van de installatie
  • Geschillencommissie

U wilt de zekerheid dat uw investering voor zonnepanelen goed voor elkaar is. Een leverancier die is aangesloten bij SGZE biedt u die zekerheid.

Wilt u een vrijblijvende offerte voor uw zonne-energie installatie ga naar https://www.sgze.nl/offerte-aanvraag/

Stichting Garantiefonds Zonne Energie
Sint Janstraat 25a
1251 KZ Laren (NH)
www.sgze.nl