Maak deze maand kans op een slimme radiatorventilator set van SpeedComfort t.w.v. €115,45 als je je inschrijft voor de Groener Wonen nieuwsbrief. De SpeedComfort maakt energiebesparing tot wel 30% mogelijk. Meedoen kan t/m 31 oktober 2020. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.

SpeedComfort radiatorventilator winactie

Maak kans op een slimme radiatorventilator van SpeedComfort

Doe mee met deze winactie en maak kans op de SpeedComfort Basic duoset, een slimme radiatorventilator die in een handomdraai onder de radiator wordt geklikt en de warmte versneld in de ruimte brengt. De watertemperatuur in de cv ketel kan daardoor omlaag en dat bespaart flink gas. Met de SpeedComfort radiatorventilatoren kan je tot wel 30 procent besparen op je gasgebruik.

SpeedComfort radiatorventilator basic duoset

Over de SpeedComfort Basic duoset

De Basic duoset is geschikt voor radiatoren van 75 tot 120 cm. De twee radioventilatoren worden met behulp van magneten bevestigd. De ruimte tussen platen van de radiatoren moet minimaal 70 mm zijn.

Doordat de SpeedComfort radioventilatoren de warmte in je radiator of convector versneld de ruimte in brengen en gelijkmatig verdelen, is je kamer in de helft van de tijd op temperatuur. Hierdoor kun je de thermostaat 1 tot 2 graden lager instellen zonder in te leveren op comfort. Je bespaart hiermee tot wel 30 procent op je gasgebruik.

Bekijk hier de werking van de radiatorventilator:

Het Groenste Idee van Nederland

De radioventilator SpeedComfort werd eind 2015 verkozen tot “Groenste Idee van Nederland” en ontving dit jaar de Green Quest Publieksprijs. Hun missie is om zoveel mogelijk huishoudens te laten besparen op hun energiegebruik. Dat zou ook de CO2-uitstoot significant beperken. MilieuCentraal berekende, dat als een kwart van de Nederlandse huishoudens die 30% besparing realiseert, dat elk jaar 1,1 miljard kilo CO2 uitstoot scheelt.

    bert schonewille op 11 oktober 2020, 11:15

    Hier had ik nog nooit van gehoord maar vind het een super ding .
    Zou ik graag willen proberen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*

Click to listen highlighted text!