SunPower Energy Solutions maakt het mogelijk om in fases naar een gasloze woning over te gaan. Het mooie van hun systeem is dat het in iedere situatie toegepast kan worden, zonder dat daar verdere aanpassingen aan de woning voor nodig zijn.

SunPower Energy Solutions begrijpen ze namelijk heel goed dat u misschien wilt wachten met een warmtepomp, omdat u de investering nu te hoog vindt, omdat u twijfels heeft over het geluid, omdat u verwacht dat er betere alternatieven komen of omdat uw woning nog niet geschikt is.

Daarom biedt SunPower Energy Solutions u de mogelijkheid tot gefaseerd verduurzamen. Hierdoor kunt u rustig afwachten wat er de komende jaren aan nieuwe ontwikkelingen op de markt komt. In de tussentijd kunt u eventueel alvast uw woning aanpakken d.m.v. isolerende maatregelen of lage temperatuur verwarming. U bespaart dan wel alvast flink op uw gasrekening, waarmee u naast uzelf ook de planeet een stukje helpt.

Zonne-energie duurzaam wonen

Zonne-energie benutten

Het concept van SunPower Energy Solutions gaat uit van de zon. De warmte die hiermee binnen wordt gehaald is gratis. Het enige wat hierbij stroom verbruikt is de circulatiepomp. Dit kost slechts een paar euro op jaarbasis.

Onze vacuumbuis-collectoren (heatpipes) met een buffervat aangesloten op uw cv-ketel zijn een mooie eerste stap op weg naar een duurzame woning. Hiermee kunt u tot 60% gas besparen zonder extra kosten voor elektriciteit.

Uw woning waar nodig verder isoleren, dak, vloer, spouwmuur, HR++ glas kan ook heel goed de eerste stap zijn, maar dit is bij ons systeem niet noodzakelijk. Een goede tweede stap is het zeker.

Vervolgens moet uw warmteafgiftesysteem geschikt zijn voor lage temperatuur verwarming. Waar nodig moet u uw radiatoren vervangen door vloerverwarming of lage temperatuur radiatoren.

Zonnepanelen

Van ’t gas bespaart energie- én netbeheerkosten 

Als laatste stap naar een gasloze woning kunt u uw cv-ketel vervangen door een warmtepomp, pelletkachel of wat er op dat moment nieuw/beter geschikt is. Deze is gemakkelijk aan te sluiten omdat al onze buffervaten daar op voorbereid zijn. Wanneer u ook elektrisch kookt dan kan de gasaansluiting weg gehaald worden door de netbeheerder.

Natuurlijk is het ook mogelijk om in 1 keer volledig gasloos te gaan. Wanneer uw woning qua isolatie en afgiftesysteem geschikt is, dan kan dit met ons systeem zeker ook heel goed in 1 keer. Dit kan met een warmtepomp, maar gasloos zonder warmtepomp behoort ook tot de mogelijkheden.

SunPower Energy Solutions kijkt altijd naar de beste oplossing voor de klant, naar de situatie, de wensen en behoeften, ook in de nabije toekomst. Wij willen graag een langdurige relatie aangaan en dit kan alleen met een eerlijk en veelzijdig advies.

Betaalbaar met meer comfort en nog amper energiekosten

Gemiddeld zal een complete, gasloze en energiezuinige klimaat- en warmtapwaterinstallatie van ons slechts € 20.000,- kosten. Uiteraard wordt iedere situatie afzonderlijk bekeken om zo tot de meest rendabele investering te komen.

Meer info: www.sunpowersolutions.nl