Schrijf je in voor de nieuwsbrief en WIN

Maak deze maand kans op een Allium Globemaster bloembollenpakket van Gardenlovers.nl t.w.v. €30,- als je je inschrijft voor de Groener Wonen nieuwsbrief. Meedoen kan t/m 31 augustus 2020. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.

Winactie Groener Wonen nieuwsbrief Gardenlovers.nl Allium bloembollen

Maak kans op een Gardenlovers.nl Allium Globemaster bloembollenpakket

Doe mee met deze winactie en maak kans op een Allium Globemaster bloembollenpakket van Gardenlovers.nl ter waarde van €30,-. Gardenlovers.nl is gespecialiseerd in de prachtige, sierlijke Allium bloem en bieden alleen de beste kwaliteit aan.

Allium, oftewel sieruien, zijn een echte aanwinst voor je tuin. Bekijk de bloemen maar eens van dichtbij: Ze bestaan uit tal van kleine bloemetjes die samen een dichte dan wel transparante bol vormen. Niet alleen wij genieten van deze prachtige bloemen, maar ook bijen en vlinders zijn er dol op. Ze zijn daarom perfect voor je duurzame, levende tuin.

De beste kwaliteit bloembollen en planten

Op de webshop van Gardenlovers.nl vind je A-kwaliteit bloembollen, planten en diverse leuke tuindecoraties. Koop je in de webshop bloembollen, dan heb je altijd de grootste maat waar dus ook de meeste kracht in zit. Al vele jaren is Gardenlovers.nl op (internationale) bloemenmarkten en beurzen te vinden en nu kun je hun assortiment ook online bestellen.

Click to listen highlighted text!