Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Groener Wonen nieuwsbrief en ontvang tweewekelijks het laatste nieuws en praktische bespaartips in je mailbox. Je profiteert bovendien van diverse acties en aanbiedingen. Regelmatig verloten we leuke prijzen onder onze nieuwsbrieflezers.

Laat hieronder je mailadres achter en blijf gratis op de hoogte van handige bespaartips, nieuwe producten, interessante weetjes én leuke kortingen!

Schrijf je hieronder nu in voor de Groener Wonen nieuwsbrief en ontvang deze gratis digitale bespaargids*.

Door de stijgende gasprijzen en de wens van de overheid om aardgasvrij te gaan wonen, zijn we met z’n allen op zoek naar manieren om energie én geld te besparen. Je woning isoleren en aardgasvrije verwarmingsmethoden, zoals een warmtepomp of infraroodpanelen, gaan gebruiken, zijn goede stappen. Ze vergen echter wel een grote investering en zijn niet in iedere woning haalbaar. Om je op weg te helpen, heeft de redactie van Groener Wonen de beste tips om energie te besparen voor je verzameld in een handige gids. Met enkele eenvoudige aanpassingen kun jij al een groot verschil maken in jouw woning.

* Door je gegevens op deze pagina in te vullen, schrijf je je in voor de tweewekelijkse Groener Wonen nieuwsbrief. Nadat je je hebt aangemeld, word je automatisch doorverwezen naar de digitale bespaargids. Inschrijven voor de nieuwsbrief van Groener Wonen is verplicht om aanspraak te maken op de digitale bespaargids. Je kan je ten allen tijde eenvoudig afmelden door onderaan de nieuwsbrieven op ‘Afmelden’ te klikken. Lees meer over het verwerken van jouw persoonsgegevens in ons privacybeleid.

Click to listen highlighted text!