Het verduurzamen van je huis is een manier om je wooncomfort te verhogen en je maandelijkse energiekosten te verlagen. Maar waar begin je? Ons advies is om eerst te kijken naar de zon want die schijnt gratis. En kies nu niet meteen voor zonnepanelen die alleen stroom opleveren maar kijk juist naar de grootste verbruiker van je energierekening.  Dat zijn de kosten voor gas.

Om die te verlagen verbindt HRsolar al sinds 2002 de zon met haar innovatieve technologie. Producten die, met de zon als energiebron, woningen kunnen (voor)verwarmen en mensen comfortabel laten douchen. En die bovendien je energierekening fors laten dalen. Bedacht en geproduceerd in Nederland. Door gebruik te maken van de kracht van de zon wil HRsolar elke Nederlandse woning een fossielvrije, comfortabele en toekomstbestendige energievoorziening geven. Kies je voor een HRsolar zonnewarmtesysteem, dan kies je voor de toekomst.

Wij adviseren te beginnen met een zonneboiler al dan niet gecombineerd met een warmtepomp of een all-electric oplossing. Een zonneboiler werkt met een collector op het dak die (zon)licht opvangt en verwarmt daarmee een vloeistof. Deze vloeistof wordt rondgepompt door het systeem. De warmte wordt afgegeven aan het water in het voorraadvat. Het voorraadvat is als een warmteaccu en het verwarmde water kan elk moment gebruikt worden. Is het vat leeg of nog niet op temperatuur? Dan springt de cv-ketel bij. Zo kun je met een zonneboiler altijd en overal in huis genieten van gratis warm tapwater.

HR solar

Stapsgewijs of in één keer een totaaloplossing met het All Senz systeem

Solar & Warmtepomp

Een zonnewarmtesysteem (zonneboiler) met een All Senz vat is geschikt voor het verwarmen van tapwater en is speciaal ontwikkeld om meerdere technieken met elkaar te combineren. Zo kan het gecombineerd worden met een warmtepomp. Het systeem kan desgewenst in delen worden aangeschaft. Er kan begonnen worden met een All Senz systeem met zonnecollectoren. Op een later moment kan een all-electric warmtepomp worden toegevoegd en eventueel een elektrisch element als back-up voor de warmtepomp. Zo ben je ook van het gas af.

Subsidie  

Vanuit het Ministerie van Economische zaken en Klimaat is de ISDE subsidie beschikbaar voor onze zonnewarmte systemen. De hoogte van het subsidie bedrag is afhankelijk van het soort collectoren, het aantal en het type boilervat en bedraagt circa 30% van de factuur. De subsidiebedragen kun je vinden bij onze zonneboiler systemen. De regeling loopt tot en met 2020.

Zie hoeveel je kunt besparen

Hoeveel je in jouw situatie kunt besparen op je energiekosten voor verwarming en/of warm water zie https://www.hrsolar.nl/

Meer info / gratis advies

Zie https://www.hrsolar.nl/hrsolar-dealers/ voor een dealer bij u in de buurt of voor meer info zie https://www.hrsolar.nl/hrsolar-zonneboilers/

HRsolar
Leehove 4
2678 MC De Lier
0174 52 33 03

info@hrsolar.nl