Groener Wonen magazine laat je zien hoe je comfortabel kunt wonen en toch geld kunt besparen op je energierekening. Maar ook lees je over het effect van kamerplanten op je gezondheid, duurzaam vakantievieren, elektrisch rijden, fair fashion en zero waste koken.

Duurzaamheid centraal

Groener Wonen houdt je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van isolatie, zelf energie opwekken, duurzaam (ver)bouwen en een gezond binnenklimaat. Ook de subsidies en gunstige leningen waarmee je je woondromen kunt realiseren komen aan bod.

Groener Wonen heeft daarnaast aandacht voor de leefomgeving. We gaan op zoek naar inspirerende (interieur)ontwerpers die zich richten op duurzaamheid maar we houden het ook dicht bij huis en geven praktische tips over het verminderen van plastic afval en de duurzame inrichting van je tuin. Groener Wonen is er voor mensen met een groen hart die zich richten op een betere toekomst voor volgende generaties.

Geen enkel nummer missen? Word abonnee

Het magazine Groener Wonen verschijnt vier keer per jaar. Wil je als eerste het nieuwe nummer gratis thuisbezorgd krijgen? Word dan abonnee! Profiteer nu van een fijne welkomstkorting op je abonnement: Ontvang 4 nummers voor slechts € 23,50.

Groener Wonen abonnement